cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dopiaza z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 7 dkg másla (nebo oleje), 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička kurkumy, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžička soli, 1/2 stroužek česneku, 2  cibule (nebo dvojnásobek drobných šalotek)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme asi na deset dílů a potřeme pastou z poloviny rozstrouhané cibule (nebo z poloviny šalotek), utřeného česneku, soli a koření a osmažíme dohněda na másle nebo na oleji. Zbylou cibuli nakrájíme na kolečka (šalotky vcelku) a osmažíme. Pak zalijeme vše šálkem vody a podusíme doměkka. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2382x    verze pro tisk

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou