cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg kuřecích prsíček, 1/2 stroužek česneku, 1/2  cibule, 2 lžíce oleje, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžičky mletého pepře, 15 dkg nasekaných vlašských ořechů, 1/8 l šlehačky, 1/2 lžička ostré hořčice, 1/2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl, moučkový cukr, několik kapek worcestrové omáčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na proužky 2 cm široké. Česnek a cibuli nakrájíme na kostičky, smícháme s olejem, citrónovou šťávou a pepřem. Maso marinujeme. Ořechy opražíme na suché pánvi do světlehněda. Ušlehanou šlehačku smícháme s ořechy, hořčicí a petrželkou, ochutíme citr. šťávou, solí, cukrem, worcesterem. Kousky masa srolujeme, nabodneme na špízy a grilujeme. Často obracíme a pak osolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2127x    verze pro tisk

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře s bílou omáčkou