cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cuketové rösti

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  90 dkg cukety, sůl, mletý pepř, 1/2  vejce, 1/2 svazek jarní cibulky, 1/2 šálek strouhanky, 2 stroužky česneku, 1/2 šálku zelené petrželky, 1/2 lžička mletého chilli, 1/2 lžičky mleté papriky,  špetka cayenského pepře, olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z cuket odkrojíme konce a nahrubo je nastrouháme do cedníku, zasypeme bohatě solí a necháme půl hodinky odkapat. Potom z nich zbylou vodu vymačkáme v čisté utěrce. Česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno, mladou cibulku nakrájíme na kolečka, hladkou petrželku nasekáme. Promícháme cuketu v míse s ostatními surovinami a kořením. Dochutíme podle potřeby. Z těsta tvoříme malé lívance, které postupně smažíme z obou stran v rozpáleném oleji na pánvi. Uchováváme je v teplé troubě, dokud nejsou všechny hotové. Podáváme zakápnuté troškou dobré majonézy.
vloženo 16.06.2013    zobrazeno 3437x    verze pro tisk

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú