cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
·
Studené předkrmy
· Teplé předkrmy
·
Toasty, chlebíčky
·
Tapas, mezze
·
Pomazánky zeleninové
·
Sýrové a tvarohové
·
Pomazánky ostatní a dipy
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Podlesníky
Pór vařený jako chřest
Ragú ve slaných palačinkách
Rajčata plněná masitým hašé
Restované hříbky
Slanečkový krém
Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)
Smažená vaječná žebírka
Sýrové suflé se zeleninou
Sýrové závitky
Špenátové závitky
Šunka po znojemsku
Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony
Šunkový nákyp s parmezánem
Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)
Top dogs
Tykvičky plněné skopovým masem
Vejce na zelných listech
Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)
Velikonoční hlavička s uzeným masem