cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažená vaječná žebírka

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1.15 dkg másla, 2 dkg hladké mouky, 1.15 dl mléka, 10 g hořčice, 2 dkg kečupu, mletý pepř, sůl, 2  vejce, 1/2  vejce na obalení, 3 dkg strouhanky, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a mouky se připraví světlá zásmažka, která se zalije mlékem a za stálého míchání uvaří na velmi hustou světlou omáčku. Do omáčky se přidá trochu hořčice a kečupu, podle chuti pepř a sůl. Vše se nechá znovu krátce povařit. Nakonec se přidají natvrdo uvařená hrubě rozsekaná vejce a směs se nechá vystydnout. Ze ztuhlé směsi se tvarují malá žebírka (krokety) - 2 na jednu porci, která se obalí v rozšlehaných vejcích a strouhance a osmaží v horkém oleji do zlatova. Okapaná žebírka se potřou rozpuštěným máslem. Vhodnou přílohou je hlávkový salát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1973x    verze pro tisk

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)

Velikonoční hlavička s uzeným masem