cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami

Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vejce, 16 dkg plísňového sýra Termignon, 2 dl šlehačky, 40 dkg žampiónů, 15 dkg borůvek, 15 cl telecího vývaru, olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby očistěte a nakrájejte na plátky. Restujte je několik minut na pánvi na troše olivového oleje. Slijte vodu z výpeku a pokračujte ve vaření přidáním trochy olivového oleje. Podlijte telecím vývarem. Osolte a opepřete. Odložte stranou.

www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Nakrájejte modrý sýr Termignon na kousky. Vejce rozbijte do misek. Přidejte 2 lžíce čerstvé smetany, houby a modrý sýr Termignon. Pečte ve vodní lázni 15 minut. Vejce vyjměte z trouby, ozdobte je borůvkami a podávejte se sklenicí savojského chignin-bergeron. (Gabin Boschet, šéfkuchař hotelové restaurace Outa.)

vloženo 05.03.2022    zobrazeno 436x    verze pro tisk

Velikonoční hlavička s uzeným masem