cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykvičky plněné skopovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg skopového masa, 15 dkg cibule, zelená petrželka, sůl, mletý pepř, 2 malé tykve, 2 dkg tuku, 2 dl přírodní rajčatové šťávy, 2 dkg másla, 1/2  vejce, 15 cl citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Libovější skopové maso se jemně umele nebo naseká s cibulí a zelenou petrželkou, podle chuti se osolí a opepří a vše se dobře promíchá. Připravenou směsí se naplní vyhloubené a oloupané nebo omyté tykvičky, které se vloží do tukem vymazaného kastrolu nebo pekáče a částečně se zalijí přírodní řidší rajčatovou omáčkou. Přidá se kousek másla a vše se nechá dusit na mírném ohni. Krátce před dodušením se omáčka zalije vejcem rozšlehaným s citrónovou šťávou. Vhodnou přílohou je rýže.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1912x    verze pro tisk

Vejce na zelných listech

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)

Velikonoční hlavička s uzeným masem