cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce na zelných listech

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  zelných listů, sůl, 1/2 lžíce másla, 4  vejce, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Středně velké zelné listy uvaříme v osolené vodě do měkka a necháme odkapat. Pak je nakrájíme na větší kusy a vložíme na větší pánev s rozehřátým máslem. Opečeme je po obou stranách, pak je zalijeme osolenými rozkvedlanými vejci a necháme ztuhnout. Povrch posypeme petrželkou nebo strouhaným parmezánem. Podáváme jako předkrm nebo ve dvojnásobné dávce jako hlavní chod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1815x    verze pro tisk

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)

Velikonoční hlavička s uzeným masem