cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibule Rio de Janeiro

recept ze stránek www.tacos.cz
3 porce:  1/2  cibule nakrájená podélně a nakrájená na plátky, 6 lžic majonézy, 6 plátků chleba s odstraněnou kůrkou, 3 lžíce nastrouhaného parmazánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou cibuli smícháme s většinou majonézy, osolíme a opepříme podle chuti a dáme na stranu. Polovinu plátků bílého chleba pomažeme po jedné straně zbytkem majonézy a rozkrájíme je na čtvrtiny. Zbylé krajíce rozkrájíme též na čtvrtiny a pomažeme je majonézou s cibulí. Na jednotlivé kousky položíme kousky chleba, namazanou částí navrch. Položíme na alobalovou folii a posypeme nastrouhaným Parmasánem. Pečeme 15 minut v předehřáté troubě při 200°C.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2443x    verze pro tisk

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú