Čínská zelná polévka s vepřovým masem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 20 dkg vepřového bůčku, 30 dkg zelí, 2 lžíce oleje, 1/2 hrst sušených hub, pálivá paprika (podle chuti), sůl, moučkový cukr, 1/2 špetka glutasolu, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vína, 1.2 l vody nebo vývaru, jarní cibulka (naťová nebo menší cibule a pažitka)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji. Přidáme jemně nakrájené zelí, opečeme a zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme houby, papriku a povaříme 20 minut. Pak přidáme sójovou omáčku, glutaman, víno, sůl, špetku cukru. Před koncem varu přidáme nakrájenou naťovou cibuli nebo na jemná kolečka nakrájenou cibuli a pažitku.