cpt. Cook
 

Boršč

Boršč

Boršč (ruská a polská polévka)

Boršč (ruská polévka z červené řepy)

Bouillabaisse (francouzská rybářská polévka)

Bramborová polévka - játrová

Bujabéza

Celerová polévka s masovými knedlíčky

Čichirtma - polévka ze skopového

Čichirtma po gruzínsku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čínská nudlová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg vařených vlasových nudlí, olej, 4 šálky kuřecího vývaru (nebo hovězího), 1/2 šálek drobně nakrájeného vařeného hovězího masa nebo kuřecích prsíček, 1/2 šálek fazolových lusků vařených nebo sterilovaných, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 špetka mletého pepře, 1/2 špetka mletého zázvoru, glutasol, sůl, 2 lžíce bílého vína, pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravíme si hovězí nebo kuřecí vývar. Povaříme v něm na kroužky nakrájenou cibuli, přidáme drobně usekané vařené maso, zelené pokrájené fazolky. Krátce povaříme. Mezitím uvaříme vlasové nudle, dáme je okapat a osmažíme dočervena na oleji. Křupavé nudle opět povaříme v polévce, až změknou. Současně přidáme mletý pepř a zázvor. Pak polévku ochutíme sójovou omáčkou, glutasolem a podle potřeby osolíme. Přidáme víno a hotovou polévku posypeme jemně nakrájenou pažitkou.

www.tacos.cz Podáváme horké v miskách na závěr oběda či večeře jako poslední chod.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4036x    verze pro tisk

Čínská polévka s tykví

Čínská slepičí polévka s nudlemi

Čínská zelná polévka s vepřovým masem

Dietní polévka z kuřete

Dršťková polévka

Dršťková polévka se zeleninou

Drůběží polévka à la Hubertus

Drůbková zadělávaná s játrovými knedlíčky

Fazolková polévka s masem