cpt. Cook
 

Burgundská polévka

Bzenecká zeleninová polévka

Celerová krémová polévka

Celerová polévka

Celerová polévka

Celerová polévka

Celerová polévka s houbami

Celerová polévka s krupkami

Celerová s chlebem

Celerová s masoxem

Celerová s opečenou houskou

Celerový krém

Cibulačka

Cibulačka pařížská

Cibulačka rychlá

Cibulačka s mlékem

Cibulová polévka

Cibulová polévka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cibulová polévka

Soupe a l'oignon

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  cibulí, 15 dkg másla, 1/2 l vývaru, sůl, mletý pepř, 6 plátků chleba, 10 dkg tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte cibuli, nakrájejte a nechte lehce osmahnout v kastrolu s máslem. Když je měkká, zalijte ji vývarem a nechte čtvrt hodiny prohřívat. Osolte, opepřete. V polévkové míse, kterou můžete dát do trouby, rozložte krajíčky bílého chleba a zalijte je polévkou. Posypte nastrouhaným sýrem a nechte v troubě zapéct. Tuto polévku můžete servírovat i v jednotlivých miskách, s jedním krajíčkem chleba.
vloženo 23.08.2007    zobrazeno 1962x    verze pro tisk

Cibulová polévka jemná