Chilli & kukuřičná quesadilla
recept ze stránek www.tacos.cz 2 porce: 1/2 lžíce olivového oleje, 1/2 cibule, 1/2 chilli papričky, 1/2 lžičky mletého koriandru, 20 dkg konzervované kukuřice, 3 jarní cibulky, 1/2 limetka, 2 tortilly, 3 dkg čedaru, 3 dkg mozzarelly
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a smažte 10 minut nebo do změknutí. Přidejte nadrobno nakrájenou červenou chilli papričku a mletý koriandr a smažte ještě minutu. Vmíchejte okapanou kukuřici, nakrájené jarní cibulky a kůru z limetky. Podle chuti dochuťte. Směs navrstvěte na velkou moučnou tortillu a posypte strouhaným čedarem a také strouhanou mozzarellou. Navrch položte druhou tortillu. Rozpalte pánev na prudkém ohni. Po rozpálení přidejte quesadillu, opékejte ji 2 minuty z jedné strany, pak ji otočte a opékejte ještě 1-2 minuty, nebo dokud se sýr nerozpustí. Rozkrojte na čtvrtiny a podávejte s chilli omáčkou.