cpt. Cook
 

„Motýlky“ se špenátem

„Škebličky“ s malými dýněmi

Ančka

Bílá krémová polévka

Bramboračka česká

Bramboračka jarní

Bramboračka jemná

Bramboračka nezahuštěná

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramboračka rychlá francouzská

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l vývaru (i z masoxu nebo zeleniny), 3 větší brambory, 1/4 l smetany, 2  žloutky, mletý pepř, sůl, majoránka, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj oloupané, nastrouhané brambory. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut. Do hotové polévky vmícháme smetanu s rozkvedlaným žloutkem, již nevaříme, pouze ji prohřejeme. Ochutíme pepřem, solí, majoránkou a před podáváním přidáme ještě rozsekanou petrželku nebo pažitku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3071x    verze pro tisk

Bramborová dietní

Bramborová mléčná polévka

Bramborová nakyselo

Bramborová polévka

Bramborová polévka

Bramborová polévka

Bramborová polévka

Bramborová polévka nakyselo

Bramborová polévka s houbami

Bramborová polévka s pórkem

Bramborová polévka s tykví