cpt. Cook
 

„Motýlky“ se špenátem

„Škebličky“ s malými dýněmi

Ančka

Bílá krémová polévka

Bramboračka česká

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramboračka jarní

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg nových brambor, 10 dkg kořenové zeleniny, 1/2 lžíce tuku, 1/2 l mléka, sůl, 1/2 l vody, bylinková směs, květák, kedlubna, zelený hrášek apod.
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nové brambory očistíme, oloupeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v osolené vodě. Současně si vedle na tuku připravíme zeleninu: nejprve očistěnou zeleninu nakrájíme na kostičky a na tuku udusíme. Vodu z brambor si slejeme zvlášť do hrnečku, uvařené brambory rozmícháme dohladka, hladkou kaši z brambor ředíme zcezenou vodou z brambor a horkým mlékem. Pak přidáme připravenou zeleninu a polévku povaříme. Na polévku přidáme petrželku, můžeme též okořenit a obohatit rozsekanými jarními bylinkami, z nichž nejvhodnější jsou lístky mladých kopřiv, pampelišek, jahod apod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2729x    verze pro tisk

Bramboračka jemná

Bramboračka nezahuštěná

Bramboračka rychlá francouzská

Bramborová dietní

Bramborová mléčná polévka

Bramborová nakyselo

Bramborová polévka

Bramborová polévka

Bramborová polévka

Bramborová polévka

Bramborová polévka nakyselo

Bramborová polévka s houbami

Bramborová polévka s pórkem

Bramborová polévka s tykví