cpt. Cook
 

Aloo chole

Bílé fazole s libovým masem na paprice

Bobová kaše

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bosenská musaka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg bílých fazolí, 4  vejce (natvrdo), 10 dkg tvrdého sýra (parmazánu, goudy), 1/2 šálek kysané smetany, 10 dkg oleje, mletý pepř, sůl, zelená petrželka, 2  vejce, česnek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předem namočené fazole uvaříme do měkka a dáme okapat. Ohnivzdorný pekáček vymažeme olejem, na něj rozetřeme vrstvu fazolí smíchaných s utřeným česnekem se solí a sekanou petrželkou. Na ni klademe vrstvu na kolečka krájených vajec. Posolíme, popepříme, posypeme strouhaným sýrem a zakapeme olejem. Pokryjeme druhou vrstvou fazolí, zalijeme vejci rozmíchanými ve smetaně, posypeme zbylým sýrem a dáme na 40 minut do trouby zapéci.

www.tacos.cz Příloha: bílý chléb a salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2783x    verze pro tisk

Bostonské fazole
(Boston baked beans)

Bretaňské fazole

Cassoulet de Castelnaudary
(Cassoulet z Castelnaudary)

Cizrna zapečená s halloumi

Cizrnové krokety s jogurtovou omáčkou

Cizrnovo-kuřecí karí z Láhauru
(Lahori murgh cholay chicken and chickpea curry)

Cizrnovo-zeleninové ragú

Černé fazole
(Frijoles negros)

Černé fazole s mletým masem

Červená čočka na kari se šalvějí

Česneková cizrnová kaše s kukuřicí

Čočka na česneku

Čočka na kari

Čočka na slanině

Čočka nakyselo

Čočka s kečupem