cpt. Cook
 

Babiččina olejovka

Bábovka z tvarohového těsta

Báječný jablkový koláč

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bavorské posvícenské koblihy

recept ze stránek www.tacos.cz
40 kusů:  3 dkg kvasnic, 10 dkg moučkového cukru, 1/4 l vlažného mléka, 150 dkg polohrubé mouky, 10 dkg rozpuštěného másla, 2  vejce,  špetka soli, 1/2 lžička citrónové kůry, 115 dkg rozinek, 1/2 l oleje na smažení, moučkový cukr na pocukrování
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kvasnice smíchejte se lžící cukru, přidejte trochu mléka a mouky a nechte přikryté vzejít na dvojnásobný objem. Mouku vsypte do mísy, přidejte cukr, mléko, máslo, vejce, citrónovou kůru a vzešlý kvásek. Rozinky a sůl vmíchejte do těsta, těsto vykrajujte lžící a tvořte koblihy na vále poprášeném moukou. Nechte 20 minut kynout.

www.tacos.cz Olej rozehřejte na teplotu, kdy po vařečce začnou stoupat bublinky. Udělejte na koblihách špičatými nůžkami křížový zářez a smažte po malých dávkách. Koblihy pokládejte na ubrousky, aby odkapal tuk. Posypte moučkovým cukrem.

vloženo 15.07.2017    zobrazeno 540x    verze pro tisk

Blesková bábovka

Bramborový koláč s lesním ovocem

Bramborový koláč s rybízovým džemem

Bramborový koláč s tvarohem

Bublanina s ovocem

Buchta Margot s polevou

Buchty

Citrónový koláč (páj)

Citrónový koláč s mandlemi

České buchty

Čokoládový plát

Domácí Kinder mléčné řezy

Fiadone
(Korsický sýrový koláč)

Fiadone tetičky Normy

Francouzský jablkový koláč

Hanácké vdolečky