cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit

Zálesácká topinka

Zapečené sendviče

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnická topinka

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  215 dkg vepřové kýty, 215 dkg roštěnce, 1/2 lžička škrobové moučky, 15 cl vody, sůl, mletý pepř, 7.15 dkg cibule, 15 dkg feferonek, 10 dkg nakládaných kapií, 2 stroužky česneku, 15 plátků chleba
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na nudličky, přidáme solamyl rozmíchaný v trošce vody, pepř, sůl, vše promícháme a za stálého míchání orestujeme na části horkého oleje. Po chvíli přidáme nakrájenou cibuli, nasekané feferonky, krájené kapie a ještě všechno znovu orestujeme. Směs upravíme na opečenou topinku potřenou česnekem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2010x    verze pro tisk

Žampionové toasty

Žampióny na topinkách

Žampióny s rajčaty

Ženevské sýrové řezy