cpt. Cook
 

Toast s králičími játry

Toast s pórkem

Toast se sýrem a jablky

Toast se šunkou a křenem

Toast se žampióny

Toasty s drůbežím masem

Toasty s kompotovaným ovocem

Toasty s morkem a jazykem

Toasty s tykví

Toasty se sázenými vejci

Toasty se sýrem

Toasty se žampióny a kuřecími játry

Toasty z rokfóru a slaniny

Topinka s cuketou

Topinky z bílého chleba
(Bruschette)

Topinky zapečené se sýrem

Vajíčka po slovensku

Vajíčkový toast

Vajíčkový toast s hermelínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valašský houbový toast

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků bílé veky, 30 dkg čerstvých hub, 1/2 větší cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce vepřového sádla, 10 dkg tvrdého sýra, 1/2  vejce, 10 dkg moravského uzeného masa, 1/2  rajče, 1/2  hlávkový salát, kmín, mletý pepř, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky veky opečeme v troubě na sucho. Na oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, na kterou dáme podusit na plátky nakrájené houby ochucené kořením. Podušené houby s cibulí klademe na připravené plátky veky a přelijeme je směsí připravenou z rozšlehaného vajíčka, nastrouhaného sýra a na nudličky nakrájeného uzeného masa. Dáme do rozehřáté trouby zapéci. Při podávání zdobíme lístkem hlávkového salátu, řezem rajčete a zelenou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1841x    verze pro tisk