cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit

Zálesácká topinka

Zapečené sendviče

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

Zbojnická topinka

Žampionové toasty

Žampióny na topinkách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampióny s rajčaty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 šálek drobně usekaných neloupaných žampiónů, 1/2 lžička másla, sůl, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 15  rajčat, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle podusíme žampióny do měkka. Na jiném rendlíku smažíme jemně nakrájenou cibuli, až je sklovitá, přidáme na menší kousky pokrájená oloupaná středně velká rajčata, usekaný česnek, sůl, pepř a dusíme do zredukování šťávy. Pak tuto hustou směs přidáme k žampiónům a společně ještě podusíme.

www.tacos.cz Podáváme na toastech nebo jen na neopečeném pšeničném chlebu posypaném petrželkou, velmi horké.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1746x    verze pro tisk

Ženevské sýrové řezy