cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit

Zálesácká topinka

Zapečené sendviče

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

Zbojnická topinka

Žampionové toasty

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampióny na topinkách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg veky, 30 dkg žampiónů, máslo, sůl, 1/2  vejce, 2  citróny, mletý pepř, zelená petrželka, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné žampióny nakrájíme na plátky, vložíme na rozpuštěné máslo, osolíme, opepříme, zakapeme citrónem a dusíme. Dušené je podlijeme vodou smíchanou s vínem a moukou, zahustíme a do husté směsi vlijeme syrový žloutek. Veku nakrájíme na plátky, které v troubě nebo na grilu opečeme, a na takto připravené topinky mažeme směs, rovnáme je na plech, sypeme petrželkou a pozvolna zapečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1834x    verze pro tisk

Žampióny s rajčaty

Ženevské sýrové řezy