cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

Welsh rarebit

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zálesácká topinka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg anglické slaniny, 3 dkg oleje, 315 dkg sterilovaných fazolí, 10 dkg kečupu, 15 dkg oleje, mletý pepř, sůl, 315 dkg chleba, 2 stroužky česneku, 15 dkg cibule, pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji opečeme plátky slaniny, vyjmeme je, do výpeku vložíme fazole bez nálevu, osolíme, opepříme, zakapeme kečupem, promícháme a krátce prohřejeme. Opečené krajíčky chleba osolíme, potřeme česnekem, lžící navršíme fazole, poklademe opečenými plátky slaniny, ozdobíme kolečky nakrájené cibule a posypeme sekanou pažitkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2122x    verze pro tisk

Zapečené sendviče

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

Zbojnická topinka

Žampionové toasty

Žampióny na topinkách

Žampióny s rajčaty

Ženevské sýrové řezy