cpt. Cook
 

Vařený celer na topince

Velikonoční hnízda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Welsh rarebit

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce piva, 1/2 lžička worcestrové omáčky, 1/2 lžička anglické hořčice, 1/2 špetka chilli + na poprášení, 20 dkg strouhaného čedaru, 4 plátky veky, 4  rajčata, 1/2  červená cibule, sůl, mletý pepř, extra virgin olivový olej, 1/2 lžička aceta balsamica
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rajčatový salát nakrájejte rajčata na kostky, červenou cibuli na čtvrtky a pak na plátky. Vložte do mísy, osolte, opepřete, zakápněte panenským olivovým olejem a balzamikovým octem a promíchejte.

www.tacos.cz V kastrůlku zahřejte pivo, přidejte worcesterskou omáčku, hořčici, chilli, čedar a za stálého míchání mírně zahřívejte, až se sýr roztaví. Plátky veky silně pomažte sýrovou směsí a krátce zapečte pod grilem. Směs lze před natíráním zpevnit žloutkem a sněhem z bílku. Podávejte poprášené chilli a s rajčatovým salátem.

vloženo 12.05.2014    zobrazeno 1483x    verze pro tisk

Zálesácká topinka

Zapečené sendviče

Zapékané sýrové řezy

Zapékané toasty se žampióny

Zbojnická topinka

Žampionové toasty

Žampióny na topinkách

Žampióny s rajčaty

Ženevské sýrové řezy