cpt. Cook
 

Zbojnická pečeně na rožni

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnická pečínka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřového masa, 15 dkg slaniny, 115 dkg uzené klobásy, 2  cibule, 1/2 lžička škrobové moučky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na malé plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Napichujeme střídavě na špejli, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Pečeme za občasného polévání doměkka. Šťávu zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody, povaříme a přelijeme přes maso. Směs na špejli můžeme opékat také na roštu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2034x    verze pro tisk

Zbojnické vepřové plátky

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety

Znojemské vepřové kotlety

Živáňská pečeně

Živáňský špíz