cpt. Cook
 

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnické vepřové plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřového bůčku, sůl, mletý pepř, 2.15 dkg hladké mouky, 6 dkg oleje, 15 dkg anglické slaniny, 7.15 dkg cibule, 7.15 dkg žampiónů, 10 dkg paprik, 2.15 dl vody, 8 dkg uzeného sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme. V oleji po opékání opečeme na nudličky nakrájenou slaninu, drobně krájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, trochu orestujeme, přidáme na nudličky pokrájenou papriku, podlijeme vodou, podusíme, ke konci přidáme na kostičky nakrájený uzený sýr, osolíme, vložíme opečené plátky masa a jen krátce podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3705x    verze pro tisk

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety

Znojemské vepřové kotlety

Živáňská pečeně

Živáňský špíz