Tvarohové krokety - ravioli
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 3 dkg měkkého tvarohu, 1/2 hrst dušené kapusty, 15 dkg parmazánu (strouhaného, nebo ementálu či čedaru), 2 vejce, 7 dkg hladké mouky, hladká mouka na vál, špetka muškátového oříšku, vonné koření, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tvaroh prolisujeme. Z podušené kapusty vymačkáme vodu, nakrájíme nadrobno a necháme vychladnout. Ze všech přísad vypracujeme těsto a klademe ho po lžičkách na pomoučněný vál. Krokety obalujeme na válu v mouce a dáváme jim podlouhlý tvar. Vložíme je do prudce vařící vody a krátce povaříme. Vyndáváme je děrovanou naběračkou, aby dobře okapaly. Podáváme jako přílohu k dušenému masu se šťávou.