Agnolotti v citronové omáčce s kozím sýrem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 40 dkg těstovin agnolotti, 1/2 šalotka, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce čerstvého nasekaného kopru, 2 lžíce bílého vína, 1/2 lžíce kremžské hořčice, 6 dkg kozího sýra, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny (s touto omáčkou budou výborné plněné houbovou náplní) uvaříme podle návodu, v osolené vodě s kapkou oleje asi 4 - 6 minut. Na pánvi na olivovém oleji 2 minuty osmahneme najemno nasekanou šalotku, na rozehřátou pánev přidáme ostatní suroviny a za stálého míchání necháme sýr roztavit, až získáme krémovou sýrovou omáčku. Mělo by to trvat jen kolem 5 minut. Připravené těstoviny rozložíme na horký talíř a zalejeme omáčkou.