cpt. Cook
 

Saba

Salsa verde

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salsa verde - zelená omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 vařená vejce, 1/8 l olivového oleje, 3 lžíce octa, sůl, mletý pepř, moučkový cukr, estragon (asi 1.15 lžíce bylinek na porci), kerblík, řeřicha, libeček, zelená petrželka, několik lístků fenyklu, pažitka, šťovík, bedrník
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájíme nadrobno vejce, smícháme s olejem, cukrem, octem, solí, kořením a s drobně nakrájenými bylinkami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2421x    verze pro tisk

Saté I.

Saté II.

Smetanová zeleninová omáčka

Srpski ajvar
(Srbský kaviár)

Starosvětská omáčka Pesto

Studená omáčka z lilku

Studená pažitková omáčka

Studená sardelová omáčka

Studená vinná omáčka

Sýrová omáčka Pesto

Španělská majonéza

Šunková majonéza

Taratoor

Tatarská omáčka

Tatarská omáčka

Tkemali

Třená majonéza