cpt. Cook
 

Květákový paprikáš

Mozeček z brokolice

Pařížský zapečený květák

Pečený karfiol s parmazánem

Pečený květák s prosciuttem a taleggiem

Plněný květák

Pomerančovo-zázvorová brokolice

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Prokolice po italsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg brokolice (se stonky asi 10 cm dlouhými), 15 lžic oleje, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Prokolici krátce spaříme v horké osolené vodě a nahrubo ji usekáme. V kastrole rozehřejeme olej, přidáme nahrubo usekaný česnek, sůl, pepř a dusíme do měkka.

www.tacos.cz Podáváme jako přílohu k masu.

www.tacos.cz Poznámka: pro přípravu prokolice použijeme stejných předpisů jako na úpravu květáku. Připravujeme ji vařenou po polsku, smaženou, obalenou ve vejcích a strouhance nebo namáčenou ve vaječném těstě se strouhaným sýrem.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2058x    verze pro tisk

Sabji kofta
(Zeleninnové kuličky s omáčkou)

Smažené květákové noky

Smažený květák v sýrovém těstíčku

Smažený květák ve vinném těstíčku

Vařený květák s vinnou omáčkou

Zadělávaný květák

Zapékaná prokolice

Zapékaný květák s bramborem

Zapékaný květák se sýrem