cpt. Cook
 

Chřest zapékaný

Chřest zapékaný

Chřestové omelety

Marinovaný chřest s bylinkami

Nákyp s naťovými cibulkami

Naťové cibulky po indicku

Naťové cibulky se strouhaným sýrem

Pečené cibule s rozmarýnem

Pečený celý celer s ořechy a modrým sýrem

Plněné cibule na Makóský způsob

Pór dušený s uzeným masem

Pór gratinovaný se sýrem

Pór na paprice

Pór po švýcarsku

Pór po švýcarsku

Pór s rajčaty

Pór s vejci jako mozeček

Pór s vejci jako mozeček

Pór se smetanovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór se sýrem a vejci dušený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 středně velkých pórků, 20 dkg eidamu, 4  vejce, 1/2 dl smetany, 8 dkg tuku, 3 lžíce strouhanky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný pór uvaříme v osolené vodě. Z podélně překrojených pórků krájíme příčně dlouhé řezy, které klademe na ohnivzdornou misku vymazanou tukem a vysypanou strouhankou. Na pór vyklepneme čtyři vejce a posypeme jej strouhaným sýrem. Polijeme smetanou, rozehřátým tukem a asi 20 minut pečeme v troubě.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1822x    verze pro tisk