cpt. Cook
 

Chřest zapékaný

Chřest zapékaný

Chřestové omelety

Marinovaný chřest s bylinkami

Nákyp s naťovými cibulkami

Naťové cibulky po indicku

Naťové cibulky se strouhaným sýrem

Pečené cibule s rozmarýnem

Pečený celý celer s ořechy a modrým sýrem

Plněné cibule na Makóský způsob

Pór dušený s uzeným masem

Pór gratinovaný se sýrem

Pór na paprice

Pór po švýcarsku

Pór po švýcarsku

Pór s rajčaty

Pór s vejci jako mozeček

Pór s vejci jako mozeček

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór se smetanovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg pórku, 2 dl šlehačky, 1/2  žloutek, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný pór podélně nakrájíme a v troše osolené vody 5 minut povaříme. Potom jej vyndáme, necháme okapat a uložíme na teplé místo. Do vývaru z póru vmícháme smetanu, trochu vody a asi dvě minuty na malém plameni vaříme. Potom pomalu za stálého šlehání přidáme žloutek rozmíchaný v troše mléka. Hotovou omáčku dochutíme pepřem, solí a citrónovou šťávou a přelijeme pór. Podáváme s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1884x    verze pro tisk

Pór se sýrem a vejci dušený