cpt. Cook
 

Kyselo s vejci a brambory

Letní šči s brambory

Menestra

Mexická polévka

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánská polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, 2 lžíce olivového oleje, 1/2  kapusty, 8 dkg ementálu, 2 lžíce rýže, 10 g sušených hub, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, mletá paprika, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou středně velkou cibuli zpěníme na oleji, přisypeme mletou papriku a zamícháme. Zalijeme horkou vodou nebo vývarem, přidáme pokrájenou, spařenou kapustu (na 4 porce půlku menší hlávky), osolíme, opepříme a vaříme. Když je kapusta měkká, vložíme do polévky zvlášť podušené houby, vařenou rýži, rajčatový protlak a ještě několik minut povaříme. Na talířích posypeme polévku strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2464x    verze pro tisk

Milánská polévka

Minestra di piselli di Altamura
(Hrášková polévka z Altamury)

Minestra z kopřiv
(Minestra di ortiche)

Minestrina tricolore

Minestrone

Minestrone

Minestrone con piselli e pesto
(Minestra s hrachem a pestem)

Minestrone di verdure
(Zeleninová minestra)

Mrkvová polévka se smetanou I

Mrkvová polévka se smetanou II

Mrkvovo-jablečná polévka s čedarovými toasty

Nudle s artyčoky

Oukrop

Pečená batátová polévka s paprikami

Perličkové válečky s hrachem