Zeleninová minestra recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Ve velkém hrnci rozpalte máslo a olivový olej. Kolečka česnekové natě za stálého míchání poduste. Předvařené fazole nalijte do cedníku, opláchněte v tekoucí vodě a přidejte do hrnce. Po částech přidávejte i připravenou zeleninu a asi 10 minut duste. Zalijte masovým vývarem. Pod pokličkou vše za střední teploty 20-30 minut vařte. Občas zamíchejte a podle potřeby osolte. Přidejte nudle a nechte pomalu vařit do poloměkka.
www.tacos.cz Mezitím oloupejte česnek a nakrájejte jen na plátky. Na malé pánvi rozpalte olivový olej. Přidejte česnek, lístky rozmarýnu a chilli papričku vcelku a vše lehce ozmažte, pozor, česnek se nesmí připálit. Nakonec osmaženou ostrou směs zamíchejte do zeleninové polévky. Minestru nalijte do polévkové mísy a servírujte horkou, posypanou nastrouhaným parmazánem.