cpt. Cook
 

Kuřecí stehna s rýží

Kuřecí stehna v karí rýži

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Kuřecí stehýnka se saturejkou

Kuřecí stehýnka se sýrem

Kuřecí stroganoff

Kuřecí stroganoff na sherry

Kuřecí stroganoff s fenyklem

Kuřecí šašlik s opékanými bramborami

Kuřecí špíz

Kuřecí špíz se zeleninou

Kuřecí tikka masala

Kuřecí wellington

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kyjevský kotlet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí prsíčka, 80 dkg másla, sůl, hladká mouka, 3  vejce, strouhanka, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z tuhého másla nakrájíme hranolky asi 4-5 cm dlouhé o stranách 1 cm. Do středu každé porce masa uděláme nožem podélné otvory, aby se do nich hranolky másla celé skryly. Na konci otvoru maso přitlačíme, aby máslo nevyteklo. Osolíme je, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a vláčné strouhance. Hned je smažíme ve vyšší vrstvě oleje, aby se smažil celý povrch. Jakmile se začnou prudce smažit, zmírníme oheň a zvolna dosmažíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2554x    verze pro tisk

Madráské kuře na karí

Mexické kuře na ananasu

mikolčino kuře na zelí

Minutková kuřecí směs

Nadívané kuře po lesnicku

Nadívané kuře z Gödöllö