cpt. Cook
 

Kuřecí stehna s rýží

Kuřecí stehna v karí rýži

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Kuřecí stehýnka se saturejkou

Kuřecí stehýnka se sýrem

Kuřecí stroganoff

Kuřecí stroganoff na sherry

Kuřecí stroganoff s fenyklem

Kuřecí šašlik s opékanými bramborami

Kuřecí špíz

Kuřecí špíz se zeleninou

Kuřecí tikka masala

Kuřecí wellington

Kyjevský kotlet

Madráské kuře na karí

Mexické kuře na ananasu

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

mikolčino kuře na zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 80 dkg kysaného zelí, 8  brambor (středně velké), kmín, sůl, 2  cibule, česnek, 16 dkg anglické slaniny, tymián, mletá paprika, mletý pepř, máslo, černé pivo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dno pekáče vyložíme zpola uvařenými kmínovými brambory (solené by měly být míň než normálně, nasají dost z dalších ingrediencí, ale někdo to rád i bez brambor), vrstva cibule na půlměsíčky a česneku (nemusí být), na to vrstva pokrájeného, případně mírně propláchnutého kysaného zelí. To celé se pokryje slaninou, místo vedle místa (anglickou nebo česnekovým kořeněným bokem). Na slaninu položíme půlky kuřete, okořenime jako kačenu a podle chuti (třeba i grilovacím kořením, celý kmín by neměl ale chybět), hrudky másla, podlít jemně černým pivem. Pekáč přiklopíme a dáme do trouby, kde dusíme, až bude maso změklé. Průběžně polévat šťávou z pekáče. Nakonec dodělat se sundanou poklicí - až bude mít kuře kůrčičku a slanina bude vypečená.
vloženo 02.06.2008    zobrazeno 2624x    verze pro tisk

Minutková kuřecí směs

Nadívané kuře po lesnicku

Nadívané kuře z Gödöllö