cpt. Cook
 

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsa v medové hořčici

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček bez kosti, sůl, zelený pepř, mletý zázvor, 10 dkg lišek, olej, 1/2 lžička hladké mouky, vývar, šlehačka, koňak
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěná kuřecí prsa osolíme, lehce posypeme zázvorem, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Přidáme oprané lišky a dáme společně do trouby nebo grilu péci asi na 10 minut (je nutné, aby maso zůstalo růžové). Upečená prsa přendáme a až do podávání udržujeme v teple. Výpek s liškami lehce zaprášíme moukou, rozředíme vývarem a povaříme. Nakonec zjemníme šlehačkou a dochutíme několika kapkami koňaku.

www.tacos.cz Příloha: petrželové noky z odpalovaného těsta

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2910x    verze pro tisk

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo