Kuřecí maso po čínsku
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 215 dkg kuřete, 10 dkg sterilovaného hrášku, 1/2 cibule, olej, 1/2 dl vývaru z masoxu, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 stroužku česneku, 1.15 lžičky škrobové moučky, 1/2 lžíce vody, špetka moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na jemné hranolky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, podusíme na oleji, přidáme maso, za stálého míchání minutu dusíme. Přidáme vývar, zázvor, sójovou omáčku, sůl, hrášek a dusíme 3 minuty. Přidáme škrobovou moučku rozmíchanou ve vodě a dusíme ještě minutu. Podáváme s rýží.