zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěné a kůže zbavené kuře ochuťte kořením
adobo a černým pepřem. Rozehřejte olej v hrnci na středním plameni. Přidejte kuře a opékejte ho 4 až 5 minut z každé strany. Přendejte na talíř. Do hrnce přidejte nakrájenou zelenou a červenou papriku, nakrájenou cibuli, utřený česnek a rajčatový protlak. Za stálého míchání povařte, dokud zelenina mírně nezměkne, 3 až 4 minuty. Vraťte kuře do hrnce spolu s vývarem, rajčaty, rýží, bobkovým listem, solí a chilli. Přiveďte k varu, pak snižte teplotu na středně nízkou a vařte odkryté, dokud rýže nezměkne a kuře nezrůžoví, asi 20 minut.
www.tacos.cz Vmíchejte rozmražený hrášek a nakrájené olivy a vařte dalších 5 minut. Odstavte z ohně a odstraňte bobkový list. V případě potřeby vyjměte kuře, rozdrobte ho a vraťte do hrnce. Vmíchejte nasekaný čerstvý koriandr. Podávejte ozdobené dalším koriandrem.