Hachis Parmentier au poulet et au brocoli recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Kuřecí filety nakrájejte na malé kousky. Rozehřejte zbývající olej s máslem. Smažte cibuli po několik minut a pak přidejte kuřecí kousky. 5 minut restujte, dokud nechytnou barvu. Maso vložte do misky chopperu s česnekem, petrželkou, pepřem, solí a paprikou. Rozmixujte, ale ne úplně na kaši. Ručně pak přimíchejte smetanu a vývar, a konečně i brokolici. Předehřejte troubu na 180 °C. Rozložte mleté maso do lehce naolejované mísy na pečení. Zakryjte vrstvou zchladlého pyré. Povrch ozdobte pomocí zdobícího cukrářského sáčku kupičkami z bramborové kaše. Pečte 20 minut, pokud by povrch příliš rychle hnědnul, nádobu zakryjte.