cpt. Cook
 

Kuře s bílými fazolemi

Kuře s cibulí

Kuře s citrónem (podle M. D. Rettigové)

Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře s citrónovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 15 dkg másla, sůl, 2 stroužky česneku, 1/2  cibule, 3  citróny, mletý pepř, mletá paprika, 3 lžíce oleje, 2  jablka, 2  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné vykuchané kuře rozdělíme na 6 porcí, které nasolíme, opepříme a na másle opečeme po obou stranách. Oloupaný česnek utřeme se solí, přidáme ustrouhanou cibuli, vylisovanou šťávu z citrónů, kousek jemně ustrouhané kůry a olej. Touto marinádou potřeme a podlijeme kuře v hlubší nádobě, zakryjeme pevně poklicí a udržujeme na mírném ohni. Kuře podušené v této směsi získá výbornou citrónovou příchuť. Podáváme je se zeleninovou rýží (rýže s hráškem, rýže s mrkvičkou a petrželí) nebo s opékanými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2624x    verze pro tisk

Kuře s čerstvým ananasem
(Poulet à l'ananas frais)

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)

Kuře s česnekem a šalvějí po toskánsku

Kuře s dřínkovou omáčkou

Kuře s estragonem

Kuře s estragonem
(Geline tourangelle)

Kuře s falešnou mušlovou omáčkou

Kuře s fazolkami

Kuře s houbami v alobalu

Kuře s houbovým pyré a mangoldem

Kuře s jablky a s rozinkami

Kuře s jogurtem

Kuře s jogurtem po indicku

Kuře s kešu

Kuře s květákem