cpt. Cook
 

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Kuře dušené s párkem a žampióny

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

Kuře dušené se zeleninou a smetanou

Kuře Florida

Kuře Fu Yung Či Su

Kuře Gabriela

Kuře Guatemala

Kuře Herb barbecued

Kuře Indian curried

Kuře jako bažant

Kuře jako bažant

Kuře Kalifornia

Kuře Kalkata

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře karí

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 menší kuře, 4 dkg másla, 2 dkg hladké mouky, 1.15 dl smetany, sůl, karí koření, cibule, vývar z telecích kosti nebo drůbeže, mandle
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a vykuchané kuře se rozdělí na 4 díly (přední a zadní části). Části se osolí, posypou trochu karí kořením a vloží se do kastrolu na jemně krájenou, na másle podušenou cibuli. Vše se zalije vývarem z telecích kostí nebo drůbeže a nechá napolo dusit - šťáva se musí vydusit do tuku. Pak se kuře vyjme, zbylý tuk se zapráší karí kořením a hladkou moukou. Po mírném osmahnutí se okořeněná jíška znovu zalije vývarem z telecích kostí nebo drůbeže, trochu se povaří, zjemní smetanou a procedí. Do procezené omáčky se vloží porce kuřete a nechají se dusit do měkka. Před dohotovením se do omáčky přidají spařené a loupané, na jemné nudličky krájené mandle a omáčka se podle chuti přisolí.

www.tacos.cz Příloha: vařená rýže nebo těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2811x    verze pro tisk

Kuře Kentucky