cpt. Cook
 

Focaccia s červenou cibulí a tymiánem

Focaccia s ořechy

Hruškový koláč s ořechy a modrým sýrem

Chřestový koláč se šunkou

Chřestový závin s holandskou omáčkou

Jablečná pizza se šunkou

Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

Jalapeño-cheddar scones
(Koláčky s jalapeño a čedarem)

Jarní chřestový koláč
(Sfogliata sapor primavera)

Koláč mimolette se sušenými rajčaty

Koláč s brie, hořčicí, šunkou a bramborem
(Tarte au brie, moutarde, jambon et pommes de terre)

Koláč s chřestem a parmezánem

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Koláč s rajčaty, za'atar humusem a harissou

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Koláč s tuňákem a rajčaty

Thon et tomates tarte

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  křehké těsto, 30 dkg tuňáka ve vlastní šťávě, 12  třešňových rajčat, 1/2  jarní cibulka, 1/2 svazku zelené petrželky, 4  vejce, 1.15 dl šlehačky, 8 dkg strouhaného gruyèru, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce hořčice, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Koláčovou kulatou formu vyložte těstem (např. recept křehké těsto na slané koláče). Tento základ potřete hořčicí a propíchejte vidličkou. Odložte na chladné místo. Očistěte cherry rajčátka a nakrájejte je na čtvrtky. Osolte je a nechte 15 minut okapat na savém papíře. Tuňáka nechte okapat. Omyjte a osušte zelenou cibulku a poté ji nakrájejte včetně zelené části. Petrželku opláchněte, osušte, odstraňte stonky a nasekejte.

www.tacos.cz Rozšlehejte vejce, přidejte smetanu, rajčatový protlak, polovinu strouhaného sýra, cibulku a petrželku. Osolte a opepřete a dobře prošlehejte. Na těsto rozdrobte tuňáka a přidejte čtvrtky rajčat. Navrch nalejte vaječnou směs a posypte zbylým sýrem. Vložte na 35 minut do trouby a podávejte.

vloženo 07.07.2024    zobrazeno 222x    verze pro tisk

Koláč se sýrovým krémem

Koláč se špenátem a sýrem Brie

Koláč se žampiony a se sýrem

Koláč Waldorf

Koláč z kuřecích jater s portským
(Pâté en croûte de foies de volaille au porto)