cpt. Cook
 

Avokádové pesto

Bylinková omáčka s vejci

Bylinkový jogurtový dip

Caponata

Cizrnová pomazánka (humus)
(s olivovým chlebem)

Cizrnový falafel

Dip s čerstvými houbami

Houbová pomazánka s rajčaty

Hummus z bílých fazolí

Hummus ze sladkých brambor, rozmarýnu a cizrny

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachní rillette

Rillettes de canard

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg kachny, 20 dkg kachního sádla, 2  bobkové listy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kachní maso nakrájejte. Tuk rozpusťte na mírném ohni a přefiltrujte. Kachní maso několik minut opékejte v těžkém hrnci. Přidejte kachní sádlo, bobkový list, sůl a pepř. Přikryjte a nechte vařit na mírném ohni po dobu 2 hodin. Přelijte do mísy, přiklopte a nechte vychladnout, a až do podávání uložte na chladné místo. Křupavost můžete dodat nasekanými mandlemi.
vloženo 07.12.2021    zobrazeno 572x    verze pro tisk

Krevetová pomazánka

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka s uzeným masem

Muhammara (krém z paprik a ořechů)

Olomoucká škvarková pomazánka

Paprikový hummus

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Pěna z kuřecích jater
(Mousse de foies de volaille)

Pomazánka s česnekem