cpt. Cook
 

Babiččina olejovka

Bábovka z tvarohového těsta

Báječný jablkový koláč

Bavorské posvícenské koblihy

Blesková bábovka

Bramborový koláč s lesním ovocem

Bramborový koláč s rybízovým džemem

Bramborový koláč s tvarohem

Bublanina s ovocem

Buchta Margot s polevou

Buchty

Citrónový koláč (páj)

Citrónový koláč s mandlemi

České buchty

Čokoládový plát

Domácí Kinder mléčné řezy

Fiadone
(Korsický sýrový koláč)

Fiadone tetičky Normy

Francouzský jablkový koláč

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hanácké vdolečky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg hladké mouky, 8 dkg moučkového cukru, 2.15 dkg kvasnic, citrónová kůra, 3 lžíce rumu, 8 dkg oleje, 2  žloutky, mléko, sůl, marmeláda, tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Droždí necháme v trošce mléka, mouky a cukru vykynout. Mouku smícháme s cukrem, žloutky, rumem a citrónovou kůrou, zaděláme kváskem a přidáme vlažné mléko a olej. Promícháme a vypracujeme nepříliš husté těsto. Necháme vykynout a pak rozválíme na plát 6 - 7 mm silný. Kulatým tvořítkem vypichujeme vdolečky o průměru 5 cm. Necháme opět vykynout, uprostřed vymáčkneme důlek a smažíme v oleji. Do usmažených vdolečků dáváme do středu marmeládu a pocukrujeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2907x    verze pro tisk