Francouzské bagety
recept ze stránek www.tacos.cz 4 kusy: 1.7 dl vody, 1/2 lžička soli, 28 dkg polohrubé mouky, 1/2 lžička sušených kvasnic
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do míchací nádoby přidávejte přísady v daném pořadí: voda, sůl, chlebová mouka a sušené droždí. Nádobu umístěte do pekárny a navolte program pro bagety a požadovanou barvu kůrky. Spusťte program a vyčkejte než zazní signál, že těsto je uhněteno. Vyjměte je, rozdělte na díly po 100 g a z každého vytvarujte bagetu. Uložte je na držák pro bagety, vroubkovaným nožem udělejte zářezy do těsta po celé horní straně a pomocí mašlovačky potřete vodou. Znovu spusťte program, po upečení bagety položte na rošt a nechte vychladnout.