cpt. Cook
 

Aloo chole

Bílé fazole s libovým masem na paprice

Bobová kaše

Bosenská musaka

Bostonské fazole
(Boston baked beans)

Bretaňské fazole

Cassoulet de Castelnaudary
(Cassoulet z Castelnaudary)

Cizrna zapečená s halloumi

Cizrnové krokety s jogurtovou omáčkou

Cizrnovo-kuřecí karí z Láhauru
(Lahori murgh cholay chicken and chickpea curry)

Cizrnovo-zeleninové ragú

Černé fazole
(Frijoles negros)

Černé fazole s mletým masem

Červená čočka na kari se šalvějí

Česneková cizrnová kaše s kukuřicí

Čočka na česneku

Čočka na kari

Čočka na slanině

Čočka nakyselo

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čočka s kečupem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg čočky, 1/2 dl oleje, 2 větší cibule, 2 stroužky česneku, 8 lžic kečupu, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Čočku přebereme, propláchneme, namočíme a uvaříme doměkka. Na oleji zpěníme nadrobeno nakrájenou cibuli a prolisované nebo utřené stroužky česneku a přelijeme je zředěným kečupem. Osolíme, opepříme, necháme přejít varem a přidáme scezenou uvařenou čočku. Prohříváme do zahuštění pokrmu a před podáváním vmícháme nadrobno pokrájenou petrželku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4032x    verze pro tisk