Těstoviny s luštěninami [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Těstoviny s kousky rajčat
(Pasta con salsa di pomodoro a pezzi)

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s luštěninami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hrachu (fazolí, cizrny, čočky), 1/2  cibule, 1.15 dl olivového oleje, 1/2 l vývaru, 1/2  řapíkatý celer, 1/2 malé kadeřavé kapusty, 2  mrkve, 15 dkg žampiónů, 20 dkg kolínek (krátkých makarónů apod.), 10 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Luštěniny necháme přes noc nabobtnat ve studené vodě. Cibuli nakrájíme na kolečka a podusíme v trošce rozpáleného oleje, pak přidáme okapané luštěniny a přilijeme vývar. Zeleninu a žampióny očistíme a nakrájíme na kousky. Zeleninu přidáme spolu s většinou zbylého oleje do vývaru a vaříme pod pokličkou asi 1,5 hodiny. 10 minut před koncem doby vaření přidáme žampióny. Těstoviny uvaříme a přidáme do omáčky až nakonec. Pokrm osolíme a pepříme. Do omáčky vmícháme zbylý olej a podáváme se sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2537x    verze pro tisk

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)