Těstoviny po provensálsku [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg ementálu, 15 dkg rokfóru, 3 stroužky česneku, 1/2 hrst bazalky, 3 dkg másla, 3 lžíce oleje, sůl, 150 dkg těstovin (rozlámané spagety, svitky, makaróny, kolínka)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve slané vodě uvaříme těstoviny, mezitím z čerstvé bazalky a česneku utřeme v dřevěném hmoždíři nebo na prkénku pastu, ke které přidáme olej a strouhaný ementál a rokfór. Uvařené těstoviny necháme okapat, dáme do mísy, smícháme s čerstvým máslem a s bazalkovou pastou a horké pojídáme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2571x    verze pro tisk

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Těstoviny s kousky rajčat
(Pasta con salsa di pomodoro a pezzi)

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s luštěninami

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)