cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Těstoviny
· dlouhé (pasta lunga)
·
krátké (pasta corta)
·
plněné (pasta ripiena)
·
zavářkové (pastina)
·
mačkané (strascinati)
Suroviny
Sýry
© 2010 - 2022
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.
bav-fer
fer-lin
mac-sag
sci-ver
maccheroncelli
maccheroncini
mafalde
mafaldine
mparrettati
pappardelle
perciatelli
recept ze stránek www.tacos.cz
zkopírováno z http://www.tacos.cz
Perciatelli
[perča´teli] je název pro
bucatini
, tedy tenké, dlouhé, kulaté a duté těstoviny, používaný v jižnějších oblastech, Kampánii nebo Kalábrii. Silnější verze se nazývá
perciatelloni
.
vloženo 03.11.2009 zobrazeno 4574x
verze pro tisk
reginette
ricciarelle
sagna riccia