cpt. Cook
 

Těstoviny

·  dlouhé (pasta lunga)

·  krátké (pasta corta)

·  plněné (pasta ripiena)

·  zavářkové (pastina)

·  mačkané (strascinati)

Suroviny

Sýry

© 2010 - 2013
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


bav-fer   fer-lin   mac-sag   sci-ver   

maccheroncelli

recept ze stránek www.tacos.cz
maccheroncelli: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Duté rovné těstoviny, silnější než bucatini, někdy dlouhé (tedy takové, čemu my Češi říkáme makaróny), u některých výrobců kratší, to jsou maccheroncelli [makeron`čeli].
vloženo 20.01.2010    zobrazeno 3063x    verze pro tisk

maccheroncini

mafalde

mafaldine

mparrettati

pappardelle

perciatelli

reginette

ricciarelle

sagna riccia